За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Този луксозен 5-звезден ризорт се намира на първа линия на югоизточното крайбрежие на главния и най-голям остров на Сейшелите, о-в Махе. Хотелът е разположен на 13 км от международното летище на Сейшелите и на 18 км от столицата Виктория. Хотелът се характеризира с уникален по рода си ол инклузив, наречен Beyond All Inclusive, който дава възожност на гостите да се хранят където и когато поискат на територията на хотела, както и да персонализират своето меню с главен готвач, който е постоянно на тяхно разположение.

В стаите

Хотелът разполага с 30 луксозно обзаведени и уединени частни вили, проектирани и елегантно обзаведени от световноизвестния архитект и интериорен дизайнер Бил Бенсли. Архитектурният стил на вилите представлява уникална смесица между типична островна архитектура и съвременни модерни елементи. Всяка вила разполага с частен домакин Villa Host, който е на разположение на гостите денонощно. Хотелът притежава следните видове вили, като всяка е с размер от 250 кв.м и разполага с частен басейн: OCEAN VIEW POOL VILLA, PREMIER OCEAN VIEW POOL VILLA, PREMIER BEACH POOL VILLA. Вилите са оборудвани с: индивидуален климатик, телефон, smart телевизор с плосък екран и сателитна телевизия, музикална система, високоскоростен Wi-Fi, баня с душ и/или вана, луксозни принадлежности за баня, балкон или тераса с гледка към Индийския океан.

* Настаняването в хотела е след 08:00 часа, а напускането е до 11:00 часа.

На територията на хотела

Хотелът предлага fine dining специалитети, инспирирани от креолската, азиатската, индийската, японската и средиземноморската кухня. Разполага с основен ресторант - Tec-Tec Restaurant, снек бар при басейна Sunset Pool Bar, ресторант The Wine Boutique, възможност за вечеря на свещи на самия плаж Dining by Design, както и In Villa Dining, луксозен и иновативен СПА център. Безплатни услуги: високоскоростен Wi-Fi, ранен чек ин и късен чек аут, класове по йога и qi gong, маникюр и педикюр. Платени услуги: екзотични масажи и процедури в СПА центъра. Плаж: собствен, с фин бял пясък.

Хранене

Beyond ALL INCLUSIVE - концепция, която позволява на гостите да се хранят навсякъде и по всяко време в ресторантите на територията на хотела или в самата вила. Меню, съобразено с предпочитанията на гостите. Личен шеф готвач на разположение.

Оценки и коментари